00:00, vrijeme za blic-pitanje

Padne li vam ikad ijedan bloger /-ica na pamet u određenoj životnoj situaciji?

(Danas nešto vazim, i vazim, i vazim… nikad kraja. I taman da priklopim konačno, samo mi Silence izađe pred oči s rečenicom: “Aj više prestani sr***” i zadnjim se atomima suzdržah da ne prasnem u smijeh usred mrtvački ozbiljne teme.)

Ko i u kojim situacijama?

rara
Nako žutilo na dnu ekrana

28 komentara

  1. Često se mnogih sjetim kad ih vidim na tv, novinama ili skupštinskim salama.
    Sjetim se onda nekadašnjih rasprava i kakvi su bili tada a kakvi su sada. Ova platforma im je bila kao neka odskocna daska u smislu edukacije i umijeća polemisanja. I danas isto rade, polemisu, presipaju iz šupljeg u prazno, samo sto sad to dobro naplaćuju i sto su neku vrstu dokonosti pretvorili u profesiju. Evo bas nesto kontam, svi su većinom simpatizeri ili članovi njihove stranke.

  2. Selina Kyle mi pođahkad padne na um, pogotovo kad se priča o hodžama i slično, mi smo se birvaktile plaho šalili. Bruteforce mi padne na um kad slušam neki bend koji mi je on pokazao, mi smo nekad jarani bili i kahvenisali po Sarajvu.

  3. Sad sam stigla pogledati odgovore (pa jaoooo! ❤) i, izgleda, da je između nekih od vas još uvijek živa telepatija, pa sam odlučila da večeras simultano odobrim sve komentare da ne ispadne kako ste “prepisivali” jedni od drugih iste asocijacije 😊

    P.S. muhahahhahaahaha (morala sam 😁, ima predobrih!)

  4. Mmmmm, mislim da sam ipak slagala. Neću odobriti sve komentare, jeste “džukelski” (džukački? Stakoviću, može pomoć? 😂), ali ne mogu da procijenim koliko je nešto interna zezancija, a koliko standardna provokacija 😁

    edit: uvodim totalitarni režim na blog, cenzuru, mijenjam svoje komentare, čista autokratija! Što ste imali slobodu govora – imali, odsad možete, ma ne možete nego smijete (dozvoljajem – s kratkouzlaznim akcentom na trećem slogu i postakcenatskom dužinom na posljednjem) odgovarati na mom blogu samo kad vas nešto pitam.

Komentariši