Pa Blogger.ba je diiiiivan!

Jedva čekam da iščačkam ove opcije, sve pohvale za administraciju.

rara
Nako žutilo na dnu ekrana

22 komentara

  1. Sviđa mi se što je u prvom planu prostor za kreiranje sadržaja na uštrb prostora za međusobnu komunikaciju – za slanje privatnih poruka postoji puno drugih platformi namijenjenih u tu svrhu, ima opcija uređivanja komentara (jeeeee!), nema neželjenih gostiju i sve na šta su se blogeri ranije žalili je uklonjeno (dobro, sve osim ovih blogova koji su, uglavnom, komercijalni). Đe zapelo?!

   P.S Vidi, ne treba mi više ni ovaj znak @ime blogera, ha! 😀

     1. Još vučem blagi PTSP od gostiju tako da ipak ja naglasim, što je sigurno – sigurno. Kliknem čarobnim štapićem na tvoj nick i neka me mađija automatski prebaci na blog? 😆

   1. Kako da vidim listu blogova? Ranije je postojala lista najposecenijih, osvezenih u 24h itd. Neverovatno je da je nekome palo na pamet da ovako lose uredi blogove.Udjete u blogger.ba i posle toga mozete ici na tagove i to je to. Ili sam ja idiot? I niko da kaze administratoru da je ovo najgore uredjen prostor od svih blogova na planeti. CAR JE GO. Cuje li neko? Udjem na blogger.ba i ni makac dalje. Gde dalje_ Pa, rado bih video nove blogove, grupe blogova, spisak blogova… bilo sta… ALI NEMA NICEGA. Nema nikakvog orijentira. Pustinja neorganizovana. Jadno. A pre je sve bilo organizovano, pregledno i dostupno.

    1. Nije do Vaše inteligencije, zaista nema one liste najposjećenijih, osvježenih i popularnih blogova kao ni privatnih poruka, favorita itd… (koliko sam ja iščačkala, neka me neko ispravi ako griješim, pošto još nisam uspjela sve opcije da pregledam). Doduše, meni to nikada nije ni bilo bitno, već onih desetak blogera koje aktivno čitam, pa sam sada napravila vlastitu listu tih blogova kliknem na ono srce kada se blogeri, koje pratim, pojave na naslovici (ako neko ima bolji metod, neka bude slobodan da podijeli, ali konstruktivne prijedloge). Istina je da i meni nedostaje još nekih blogera, ali valjda će se pojaviti, makar u komentarima. I drago mi je da ste tu.

Komentariši